Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Kasım 2011 Salı

FASULYE KAVURMASI

Malzemeler
*1 kg taze fasülye
*2 yumurta
*2 diş sarımsak
*yarım cay bardagı sıvıyag
Yapılışı
Fasülyelerimizi yıkayıp ayıklıyoruz.Her bir fasülyeyi elimizle 3 parca seklinde kırıyoruz üzerine su alıp iyice yumusayıncaya kadar haslıyoruz.Haslanan fasülyeleri süzgece süzüyoruz.Fasülyeleri iyice ayucumuzda sıkıp fazla suyunu attırıyoruz.Diger taraftan yagı tenceremize alıyoruz içine çırptıgımız 2 yumurtayı ekliyoruz yumurta kavrulunca fasülyeyi,dövülmüş sarımsagı ve tuz ekleyip iyice kavuruyoruz.Sıcak servis ediyoruz .Afiyet olsun

Hiç yorum yok: